TRAJECTÒRIA COL·LECTIU MARIA MONTSENY-ANNA RUBIROLA

TRAJECTÒRIA COMÚ:

Després de coincidir com a intèrprets en varies produccions ( DANAT DANSA, “Cròniques” de JOAN OLLER / JORDI SAVALL ), el seu primer projecte en comú  va ser “CÒRPORA” (2006) , videodansa guanyadora del concurs de projectes de la Generalitat de Catalunya 2005, peça realitzada conjuntament amb Alejo Levis.

Van continuar la seva col·laboració preparant dues peces curtes en paral·lel; “Preguntes per fer a la Sra.Q” de Maria Montseny, i “Playground” d’Anna Rubirola i Alejo Levis., presentades al Festival Fes Tremp 2006.

Ambdues participen com a co-creadores i intèrprets a la peça “Desaladas Club” sota el marc de l’associació cultural El Local (Africa Navarro i David Espinosa); peça presentada a diversos festivals: Tensdansa’07, En Tremp Dansa ’07, Per amor a l’hart’07, Intempéries’07 (Valencia), Foc Feria’07 (Valencia).

Al 2009 creen la peça Break Fast o de la Feble Feblesa, que es presenta a diversos festivals: Grec’09, LP’09 dansa…o no, Nits d’aielo i Arts, Bouesia, Dansa Ara (La Pedrera), entre altres.

Durant els anys 2009/2010 col·laboren amb el músic Miquel Àngel Marín en el projecte d’improvisació Contextuals, que es presenta a diversos festivals: Trenkart, Sincrònic, entre altres.

Al març 2011 estrenen el seu nou projecte “CORISTES” al Mercat de les Flors (Barcelona) dins el marc del festival LP, Ex Festival de Dansa .


 
A %d bloguers els agrada això: