CURRÍCULUMS

CURRÍCULUM ANNA RUBIROLA

Després de titular-se en dansa contemporània a lInstitut del Teatre de Barcelona, amplia els seus estudis al Movement Research i la Trisha Brown Dance Company de Nova York.

Ha treballat com a intèrpret per diverses comanyies catalanes: Erre que Erre, Sol Picó, Iliacan i Búbulus, entre altres, i també a l’estranger: Array (Londres), F.&C, Ben Aïm (Paris) i Die Audio Gruppe (Alemanya).

Actualment treballa com a intèrpret de la companyia Erre que Erre a la peça “No pesa el corazón de los veloces” i a l’espectacle “Tragèdia” dirigit per âlex Rigola.

Ha participat en els projectes Caldera Express dirigits per julyen Hamilton i John Jasperse així com en diversos projectes de creació pròpia i col·lectiva (Desaladas Club, Break Fast). També col·labora amb músics com Mira Calix i Alexander’s Annex (Londres), en projectes d’improvisació.

Actualment treballa en col·laboració amb Maria Montseny en la direcció i interpretació de les peces BREAK FAST O DE LA FEBLE FEBLESA i CORISTES.

Ha donat cursos de dansa contemporània, improvisació i cotact-improvisation a l’Institut del Teatre de Vic, el Conservatori Superior de Dansa de València,  Tragantdansa i Eolia entre altres.

_MG_1871

CURRÍCULUM MARIA MONTSENY

Titulada en dansa contemporània a l’Institut del Teatre. Amplia els seus estudis a SNDO (School for New Dance Development) d’Amsterdam.

Treballa com a interpret, assistent de direcció, etc., a diverses companyies de Barcelona com Danat Danza i Raravis (Andrés Corchero-Rosa Muñoz), entre d’altres. També treballa com a assistent de coreografiai intèrpret en propostes de teatre a càrrec de Joan Ollé.

S’interessa pel camí del Body Weather aprenent d’ Andrés Corchero, Hisako Horikawa, Franc van de Ven, i Min Tanaka (estada al Japó).

Ha col·laborat en diferents projectes d’improvització amb el col·lectiu IBA, i amb músics com Agustí Fernàndez.

Com a creadora independent compta amb projectes en solitari  I d’altres en col·laboració;  actualment forma part del col·lectiu Anna Rubirola – Maria Montseny  amb qui ha creat la peça Break Fast o de la feble feblesa que ha estat presentada a diveros festivals: LP’09, Nits d’Aielo I Arts, Grec’09, Danza Gijón,entre altres, i Contextuals un projecte d’improvisació amb el músic Miquel Àngel Marín. Actualment es troben en procés de creació de la nova perça Coristes (títol provisional).

Imparteix classes i cursos de Body Weather a Tragantdansa, Companyia de dansa Sol Picó, i La Poderosa, entre altres.

0011


 
A %d bloguers els agrada això: