Break Fast o de la feble feblesa

001Break Fast o de la Feble Feblesa, és una peça de dansa que gira entorn el concepte de la fragilitat i de les coses que són susceptibles a ser trencades: un cos, el silenci, les relacions entre les persones, un got, una cadira, la música, etc…

Desplega l’imaginari de dues dones que passegen per una subtil frontera entre situacions quotidianes i contextos canviants, arribant sovint a tocar l’absurd, sempre amb ironia.

El punt de partida i vehicle de l’acció és el cos. Un cos que subratlla les seves particularitats i diferencies, exposant les seves febleses. Un cos situat en un espai despullat, en un temps volgudament manipulat. Un temps que es detura, s’accelera i es dilata, condicionant l’acció i donant-li un nou significat.

Break Fast o de la Feble Feblesa convida a compartir una atmosfera d’intimitat on s’exposen dos cossos que es qüestionen la seva pròpia fragilitat.


FITXA ARTÍSTICA:

TÍTOL: BREAK FAST o De la Feble Feblesa.

DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ:MARIA MONTSENY  I ANNA RUBIROLA.

MÚSICA: DIVERSOS AUTORS.

MUNTATGE I EDICIÓ D’AUDIO: HÉCTOR MORAS

DISSENY DE LLUMS: ANA ROVIRA

DURADA: 55min.

FOTO: ALBA SUÑÉ.

PRODUCCIÓ I MANAGEMENT: RAQUEL ORTEGA.

Contacte: break.fast.info@gmail.com

AGRAÏMENTS: HÉCTOR MORAS, ALBA SUÑÉ,  LA CALDERA, ÀFRICA NAVARRO, ERRE QUE ERRE, TERESINA PASCUAL RECORDÀ. ALEJO LEVIS, GUILLEM RODRI, URI AMAT, LAURA RUBIROLA.

AMB EL SUPORT DE: LA CALDERA.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript. 
A %d bloguers els agrada això: